Mercedes-Benz Huollon hinnasto

Huolenpitosopimus helpottaa yrittäjän elämää 

Kuljetus A. Järvimäki Oy tarjoaa 30 vuoden kokemuksella laadukasta kuljetuspalvelua, ammattitaitoiset kuljettajat sekä uudenaikaisen ja monipuolisen kaluston asiakkaidensa käyttöön. Kuljetuskaluston rungon muodostaa Mercedes-Benzit ja pyörät pitää luotettavasti pyörimässä Vehon huolenpitosopimukset.

Nurmijärveläinen Arto Järvimäki aloitti kuljetusyrittäjänä vuonna 1987. ”Ostin silloin kuljetusyrittäjä Björkellin käytetyn Mercedes-Benzin mallia M1622 ja sen mukana tuli sopimus elintarvikkeiden ajoon. Samat ajotehtävät jatkuvat edelleen tänäkin päivänä ja viime vuosien aikana Mercedes-Benz on tehnyt vahvan paluun autokalustoomme”, Arto Järvimäki kertoo.

 

Käytössä laaja valikoima Mercedes-Benz-hyötyajoneuvoja

Kuljetusyrityksen päivittäisestä tekemisestä vastaaminen on siirtynyt seuraavalle polvelle; toimitusjohtajan vastuun on vuodesta 2012 saakka kantanut Arton poika Marko Järvimäki. ”Olemme kasvaneet tämän vuosikymmenen tasaisen hallitusti ja tällä hetkellä meillä on yhteensä 51 autoa moduuliyhdistelmistä pakettiautoihin, joista suurin osa Mercedes-Benzejä eli ajossa on Actrosia, Arocsia, Antosta, Ategoa, Sprinteriä, Vitoa ja Citania, joissa kaikissa on Veho Hyötyajoneuvojen huolenpitosopimus. Yrityksemme koko kuljetuskalusto on nykyaikaista – keski-ikä vain noin 3 vuotta – ja ympäristön huomioivaa”, Järvimäki sanoo.

Tänä päivänä Tuusulasta käsin operoiva Kuljetus A. Järvimäki Oy:n toiminta suuntautuu pääasiallisesti elintarvike- ja kappaletavarakuljetuksiin, mutta lisäksi toki monipuolinen kalusto mahdollistaa laajasti erilaisten kuljetuspalveluiden tarjoamisen. ”Kuljetukset tapahtuvat koko Suomen alueella painottuen kuitenkin pääkaupunkiseutuun. Tärkeimmät yhteistyökumppanimme löytyvät Etelä-Suomen suuryrityksistä”, Järvimäki toteaa.

Huolenpitosopimusten ansiosta Marko Järvimäki tietää etukäteen kuorma-autojensa ylläpitokulut ja voi laskea, paljonko pitää tehdä liikevaihtoa, jotta toiminta pyörii kannattavasti.

Ammattitaitoiset kuljettajat toiminnan perusta

Laadukkaan kaluston lisäksi Kuljetus A. Järvimäki Oy on erittäin ylpeä ammattitaitoisista ja luotettavista kuljettajistaan, jotka ovat alansa huippuja. Yritykselle on tärkeää kuljettajien motivaatio työhönsä, työssä viihtyminen sekä hyvä työilmapiiri. ”Olemme halunneet panostaa kuljettajiemme työmotivaatioon ja viihtyvyyteen. Kuljettajille on annettu käyttöönsä omat vastuuautonsa, joiden varustetasoon heillä on mahdollisuus vaikuttaa, samoin kuin työtehtäviinsä ja työvuoroihinsa. Kuljettajille on järjestetty Pohjola Sairaalan työterveyshuolto sekä laajennettu sitä ekstra-terveysturvalla. Vuosittain kuljettajien keskuudesta valitaan ”vuoden työntekijä”. Lisäksi seuraamme Mercedes-Benz FleetBoard -järjestelmän avulla kuljettajien ajotapaa ja polttoaineenkulutusta, minkä perusteella palkitsemme taloudellisimmin ajaneet”, Järvimäki sanoo.

Laadukkaan kaluston lisäksi Kuljetus A. Järvimäki Oy on erittäin ylpeä ammattitaitoisista ja luotettavista kuljettajistaan, jotka ovat alansa huippuja. Yritykselle on tärkeää kuljettajien motivaatio työhönsä, työssä viihtyminen sekä hyvä työilmapiiri. 

Mercedes-Benz ja huoltosopimus on tuottava yhdistelmä

Mercedes-Benz aloitti vahvan paluun Kuljetus A. Järvimäki Oy:n kalustoon noin kahdeksan vuotta sitten. ”Uudet Mercedes-Benzit vakuuttivat meidät nopeasti erityisesti polttoainetaloudellisuudellaan ja luotettavuudellaan – lisäksi kuljettajat pitivät niiden ajo-ominaisuuksista ja käyttömukavuudesta todella paljon. Samoihin aikoihin aloimme muuttamaan toimintamallia huoltojen osalta: aiemmin vietimme illat ja viikonloput hallilla kalustoa laitellen, mutta kalustomäärän kasvaessa päätimme keskittyä ydinliiketoimintaamme eli kuljettamiseen, joten teimme Veho Hyötyajoneuvojen kanssa Mercedes-Benzeihin huolenpitosopimukset. Se oli kaikin puolin erittäin viisas päätös: Vehon viisaasti hinnoittelemien huolenpitosopimusten ansiosta voimme laskea etukäteen kuorma-autojen kulut, eikä yllätyksiä tule, joten on helppo laskea, paljonko pitää tehdä liikevaihtoa kuukaudessa, että toiminta pyörii kannattavasti. Huolenpitosopimuksen alaisten autojen jälleenmyyntiarvokin on parempi, kun myyjä tietää tarkalleen niiden kunnon ja huoltohistorian”, Järvimäki toteaa.

Aiemmin vietimme illat ja viikonloput hallilla kalustoa laitellen, mutta kalustomäärän kasvaessa päätimme keskittyä ydinliiketoimintaamme eli kuljettamiseen, joten teimme Veho Hyötyajoneuvojen kanssa Mercedes-Benzeihin huolenpitosopimukset.

Yhden luukun periaate toimii asiakkaan eduksi

Marko Järvimäki on muutenkin erittäin tyytyväinen Veho Hyötyajoneuvojen palveluun. ”Huomaa, että Veho on perheyritys, joka pitää huolen asiakkaistaan. Veholla eri osastoilla myynnistä jälkimarkkinointiin on yhteinen aurinko, mikä näkyy kokonaispalvelussa ja siinä, että kaikki toimii yhden luukun periaatteella. Me teemme autokaupat Vantaan KehäVehon Matti Kampmanin kanssa ja myyjäsuhde toimii todella hienosti; Matti elää koko ajan toiminnassamme mukana, eikä vain silloin, kun on kaupanteon aika. Myös huolto- ja korjaamopalvelut pelaavat Ansatiellä mallikkaasti Veho Hyötyajoneuvojen Joakim Leinosen ollessa todellinen pelimies, joka löytää aina nopeasti ratkaisun oli ongelma mikä tahansa ja yhteistyö pelaa saumattomasti meidän kalustovastaavan Marko Paajasen kanssa, Järvimäki kehuu.

 

Katso myös