Mercedes-Benz Huollon hinnasto

Pidämme asiakkaidemme pyörät pyörimässä nyt ja tulevaisuudessa. 

Talvi on lähestymässä kovaa vauhtia ja nyt onkin hyvä aika varmistaa, että autosi on talvikunnossa.

Huolletulla autolla on huomattavasti taloudellisempaa ja stressittömämpää ottaa talvi vastaan. Tähän lehteen olemmekin koonneet paljon hyviä huollon tarjouksia, jotka kannattaa käyttää hyväksi.

Teemme kaikkemme, että asiakkaidemme pyörät pysyvät pyörimässä. Yllättävän teknisen vian sattuessa tien päällä pakettiautojen MobiloVan- ja kuorma-autojen Service 24h -palvelut huolehtivat, että pääset aina määränpäähäsi kaikkina vuoden päivinä kellon ympäri.

Mercedes-Benz-kuorma-autojen tehokkuus nousee kokonaan uudelle tasolle, kun palvelumme tulee täydentymään raskaille kuorma-autoille tarkoitetulla huoltopalveluiden seurantajärjestelmällä. Mercedes-Benz Uptime seuraa ajoneuvon kuntoa ja tilaa reaaliajassa 24/7-periaatteella. Järjestelmä on tarkoitettu estämään asiakkaidemme kaluston käyttökatkoksia sekä tehostamaan ja nopeuttamaan korjauksia ja huoltoja. Ensi-iltansa syyskuussa IAA 2016 -näyttelyssä Hannoverissa saanut Mercedes-Benz Uptime -järjestelmä tulee saataville Suomessa heinäkuussa 2017. MobiloVan-, Service 24h- ja Uptime-palveluista voit lukea tarkemmin tämän lehtemme sisäsivuilta.

Tekniikka ja sen tuomat mahdollisuudet kehittyvät, mutta tärkein on kuitenkin osaava ja palveluhaluinen henkilöstö. Me haluamme olla hyötyajoneuvoalan paras ja luotettavin kumppani kaikille asiakkaillemme.

Lämpimästi tervetuloa Mercedes-Benz-merkkihuoltoon.

Rami Ainiala
huoltojohtaja
Mercedes-Benz-hyötyajoneuvot