Mercedes-Benz Huollon hinnasto

Mercedes me –palvelukokonaisuus nyt jälkiasennettavissa autoosi

Mercedes me on uusi tapa hallita autoasi matkapuhelimen avulla. Mikä parasta, nyt se on saatavana myös jälkiasennuksena autoosi.

Mercedes Me Adapterin avulla pysyt ajan tasalla autosi tiedoista ja turvaat matkasi

Voit katsella ja muokata autosi tietoja helposti puhelimesi sovelluksessa.

Voit tallentaa ajamasi matkat tai tankkaukset puhelimeesi tai tarkistaa tärkeitä autosi tietoja, kuten ajokilometrilukeman, polttonestemäärän tai kulutuksen.

Sovellus auttaa sinua myös löytämään nopeasti autosi suurelta parkkialueelta tai –hallista.

Onnettomuustilanteessa tai teknisen vian yllättäessä Mercedes me välittää tiedon autosi ja matkustajien tilasta (ja puhelimen asetuksista riippuen myös sijainnista) välittömästi suoraan asiakastukeen ja tarvittaessa aluehätäkeskukseen.

Asennus veloituksetta huollon yhteydessä

Mercedes me Adapterin ja huollossa tehtävän ohjelmistopäivityksen avulla saat kaikki älykkäät Mercedes me –palvelut käyttöösi. Käyttöä varten tarvitset iOS- tai Android-käyttöjärjestelmällä toimivan
älypyhelimen, Bluetooth-yhteyden ja puhelimesi sovelluskaupasta ilmaiseksi ladattavan Mercedes me –sovelluksen.

Asennamme nyt Mercedes me Adapterin veloituksetta (arvo 52 €) autoosi ja autamme käyttöönotossa huoltokäynnin yhteydessä tai erillisellä ajanvarauksella. Itse asennus ei kestä kahvihetkeä pidempään.

Tarkista ohjelmapäivityksen soveltuvuus autoosi osoitteessa:

adapter.mercedes.me/fi
tai kysy lisää myyjältä tai huollosta.

Jos Mercedes me Adapter on yhteensopiva, kirjaudu Mercedes me –portaaliin www.mercedes-benz.fi -sivustolla. Rekisteröidy täyttämällä tietosi ja varaa aika lähimmästä huollosta adapterin asennukselle ja aktivoimiselle!

Tervetuloa osaksi älykkäästi verkostoitunutta Mercedes me –maailmaa!

Katso myös: