Mercedes-Benz Huollon hinnasto

Kuninkaan matkiminen. NAURATTAA.

Alkuperäisosan väärentäminen. Ei naurata.

Väärennetyt varaosat ovat turvallisuusriski.

Mikään ei ole meille tärkeämpää kuin autojemme kuljettajien ja matkustajien turvallisuus. Toisin kuin merkkilaukkujen tai –kellojen jäljitelmät, väärennetyt varaosat voivat vaarantaa ihmishenkiä. Siksi Daimler AG työskentelee jatkuvasti saadakseen tuoteväärennökset pois markkinoilta.

Harhauttavan aidonoloisia.

Väärennettyä varaosaa voi olla lähes mahdoton erottaa aidosta ilman asiantuntijan tarkkaa silmää. Esimerkiksi väärennetty jarrulevy voi olla käytännössä identtinen aidon Mercedes-Benz-varaosan kanssa, mutta kuitenkin äärimmäisen vaarallinen, jonka Daimlerin jäljitelmäosille suorittama laaja tuotetestaus todistaa: pahimmissa tapauksissa jäljitelmäjarrupalat pidensivät jarrutusmatkaa jopa 15 metrillä, mikä voi johtaa ääritilanteessa onnettomuuteen. Siksi Mercedes-Benzin maailmanlaajuinen tiimi taistelee tuoteväärennöksiä ja kopioita vastaan.

Väärennetty jarrulevy voi olla käytännössä identtinen aidon Mercedes-Benz-varaosan kanssa, mutta kuitenkin äärimmäisen vaarallinen, jonka Daimlerin jäljitelmäosille suorittama laaja tuotetestaus todistaa: pahimmissa tapauksissa jäljitelmäjarrupalat pidensivät jarrutusmatkaa jopa 15 metrillä.

Ostamalla väärennöksen tuet rikollista toimintaa.

Väärennettyjen osien taustalla vaikuttaa valtava rikollinen liiketoiminta, joka ei maksa veroja eikä noudata työoloja koskevia määräyksiä. Lisäksi työpaikat oikeassa varaosavalmistuksessa vaarantuvat.

Näin suojelet itseäsi väärennöksiltä.

Väärennettyä varaosaa ei voi välttämättä erottaa aidosta osasta hinnan tai ulkoisten tekijöiden perusteella. Voit kuitenkin vaikuttaa siihen, mistä varaosasi hankit.

  • Hanki varaosasi valtuutetulta Mercedes-Benz-jälleenmyyjältä tai valtuutetusta Mercedes-Benz-huoltopisteestä.
  • Ole valppaana epäilyttävien tuotteiden ja tarjousten kanssa. Tuoteväärennökset ovat pääasiassa kaupan netissä. Huomiota herättävä ja aggressiivinen mainonta on usein tuoteväärennöksen tunnusmerkki.
  • Ilmoita Daimler AG:n tuotesuojatiimille väärennetyistä tuotteista. Tämä auttaa meitä puolustamaan tavaramerkkiämme ja brändiämme jäljitelmiä vastaan. Samalla pidät huolta niin omasta kuin muiden asiakkaidenkin turvallisuudesta.

Jos kohtaat tuoteväärennöksiä, lähetä meille sähköposti otsikolla ”Brand protection”

Kiitos yhteistyöstäsi.

Ilmoita tuoteväärennöksestä.