Mercedes-Benz Huollon hinnasto

Puhtaamman sisäilman puolesta

Raikas sisäilma on oleellinen osa laadukasta ajokokemusta. Siksi Mercedes-Benz –autojen huolto-ohjelmaan kuuluu aina ilmastointilaitteiston suodattimen vaihto ja järjestelmän toimivuuden tarkastus. Kuten taloissakin, ilmanvaihtolaitteisto vaatii aika ajoin perusteellisempaa puhdistusta.

Hygienia on mikrobitason asia

Mercedeksesi ilmanvaihtojärjestelmä on suljettu, periaatteessa huoltovapaa järjestelmä. Ilmankosteus ja epäpuhtaudet kuten katu- ja siitepöly kuitenkin jättävät ajan myötä jälkensä ilmanvaihtokanaviin ja luovat kasvuympäristön haitallisille mikro-organismeille. Huollossa tehtävä ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus varmistaa parhaan mahdollisen ilmanlaadun sinulle ja matkustajillesi, erityisesti allergioista ja yliherkkyydestä kärsiville.

Patentoitu puhdistusjärjestelmä

Mercedeksen kehittämä puhdistusmenetelmä perustuu kemiallisten aineiden ja mekaanisen puhdistuksen yhteisvaikutukseen. 8 barin paineella järjestelmään suihkutettava puhdistusaine poistaa pienimmätkin epäpuhtaudet jokaisen millimetrin matkalta laitteistosta. Menetelmä ei pyri peittämään epämiellyttäviä hajuja vaan poistamaan niiden aiheuttajat kokonaan. Menetelmällä saadaankin aikaan raikas, puhdas sisäilma pitkäksi ajaksi eteenpäin. Todisteena tästä patentoitu puhdistusjärjestelmämme sai tunnustuksen Saksan allergia- ja astmaliitolta (DAAB).

Kysy huollostasi lisää puhdistuksesta ja sen tarpeesta omaan autoosi!