Mercedes-Benz Huollon hinnasto

Suursuosikki uusiutui 

Suosittu Mercedes-Benz GLA on saanut mallivuodelle 2017 aiempaa persoonallisemman ja maastohenkisemmän ilmeen. Uusi GLA on ulkomitoiltaan kompakti katumaasturi, jossa riittää tilaa, tehoa ja ominaisuuksia avaamaan uusia maailmoja sinulle ja perheellesi!

EROTTUU EDUKSEEN

Uusi GLA on muotoilultaan omaleimainen SUV. Näyttävä jäähdyttimen säleikkö ja uusittu etupuskuri antavat sille omanlaisensa ilmeen. Suuret 19” pyörät, korkea maavara ja lisävarusteena saatava 4Matic-neliveto takaavat perillepääsyn roudan rikkomalla mökkitiellä, syksyisellä sienireissulla tai takatalven yllättäessä.

LISÄÄ YKSILÖLLISYYTTÄ

GLA on kaukana tavallisesta autosta ja halutessasi voit rakentaa siitä juuri omannäköisesi ja omiin tarpeisiisi vastaavan auton. Moottorin voit valita kahdesta dieselistä tai kolmesta bensiinimoottorista, joista uusin on 184-hevosvoimainen GLA 220, jonka yhteydessä tulee aina 4Matic-neliveto. Vakiona tulevan comfort-jousituksen rinnalle voit valita matalamman sport-jousituksen tai 30 mm korotetun offroad-jousituksen.

GLA on kaukana tavallisesta autosta ja halutessasi voit rakentaa siitä juuri omannäköisesi ja omiin tarpeisiisi vastaavan auton. 

ÄLYÄ JA YHTEENSOPIVUUTTA

GLA on älykäs auto ja hyödyntää Mercedes-Benzin innovatiivisia ratkaisuja niin liikenneturvallisuuden kuin mukavuudenkin lisäämiseksi. Lisävarusteina onkin saatavilla lukuisia ajamista ja turvallisuutta parantavia ratkaisuja.

360° -kamera varmistaa näkyvyyden kaikkiin suuntiin, kun olet siirtämässä tai peruuttamassa autoa. Älypuhelimen täydellinen integrointimahdollisuus tuo hyötysovellukset osaksi auton järjestelmää ja reaaliaikaisen kartan avulla kierrät ruuhkat ja tietyöt. Takaluukun avautumista jalkaa takapuskurin luona heilauttamalla arvostaa, kun käsissä on vaikkapa ostoskassi ja perheen pienin.

Tutustu uudistuneeseen GLA-mallistoon täältä

GLA verkossa