Mercedes-Benz Huollon hinnasto

Unohda sana ”jos”

Mercedes-Benz E-sarjan All-Terrain on valmiina toteuttamaan kaikki toiveesi.  Vahva SUV-muotokieli yhdistyy E-sarjan mukavuuteen, väljiin tiloihin ja käytännöllisyyteen tavalla, joka ei jätä ketään kylmäksi. 

JO ULKOA KAUKANA TAVANOMAISESTA

Ensimmäisenä silmä kiinnittyy jo vakiovarusteina oleviin 19” kymmenpuolaisiin metallivanteisiin. Kattokiskot, takapuskurin naarmuuntumissuoja, ikkunoiden kehysten ja alareunalistojen kiillotettu alumiinipinta, mustat sivuhelmaverhoukset ja lokasuojalevikkeet sekä näyttävät puskurit edessä ja takana galvanoitua pohjapanssaria unohtamatta, kertovat All-Terrainin luonteesta. Spontaanit piipahdukset metsäteille, lumiseen maastoon tai roudan rikkomalle hiekkatielle ovat haaste tavalliselle autolle, eivät E-sarjan All-Terrainille.
 

TEKNIIKKA AJAJAN APUNA

All-Terrain ei ole ansainnut nimeään ulkomuotonsa ansiosta, myös sen tekniikka tukee lupausta toiveidesi toteuttamisesta. Kehittynyt 4MATIC-neliveto, AIR BODY CONTROL-ilmajousitus, kookkaat pyörät ja varta vasten autoa varten kehitetty All-Terrain –ajo-ohjelma varmistavat nautittavan ajamisen huonoissakin olosuhteissa, päällystämättömillä teillä ja jopa niiden ulkopuolella. Adaptiivisen iskunvaimennuksen yhteydessä AIR BODY CONTROL -ilmajousitus nostaa ajo- ja matkustusmukavuuden sekä dynaamisen ajettavuuden huipputasolle. Iskunvaimennus sopeutuu pyöräkohtaisesti ajotilanteisiin ja siinä on All-Terrain-mallille ominainen korkeustason säätö: korkeustasoa voi nostaa ajonopeudesta riippuen vielä 20 millimetriä lisää. Ilmajousituksen ansiosta valittavissa on kolme korkeustasoa.

All-Terrain-ajo-ohjelma puolestaan sovittaa säätöjärjestelmät kuten ajovakauden hallinnan (ESP®) ja luistoneston (ASR) varta vasten päällystämättömien teiden tai huonojen ajo-olosuhteiden vaatimuksiin. Etenkin 4MATIC-nelivedon yhteydessä tuloksena on äärimmäisen luotettava pito ja suvereeni eteneminen.

All-Terrain ei ole ansainnut nimeään ulkomuotonsa ansiosta, myös sen tekniikka tukee lupausta toiveidesi toteuttamisesta. 

TEHTY AKTIIVISEEN ELÄMÄÄN

E-sarjan All-Terrain on ehkä monikäyttöisempi kuin yksikään Mercedes-Benz aiemmin. Olipa harrastuksesi mikä tahansa, All-Terrainista saat luotettavan kaverin. Vakiovarustelultaan poikkeuksellisen runsaan All-Terrainin teet yksilöllisemmäksi valitsemalla laajasta varustelistasta omien tarpeidesi mukaisen, niin designin kuin käytännöllisyyden kuin suorituskyvynkin osalta.

Tervetuloa auto, joka ei koskaan sano ideoillesi ei.

E-sarjan All-Terrain verkossa