Mercedes-Benz Huollon hinnasto

Tyyli-ikonin paluu

Uusi E-sarjan Coupé on saanut monet kysymään, onko tässä aikakautemme kaunein auto? Kulmikkaiden muotojen vastapainoksi E-sarjan Coupé tarjoaa aidossa Gran Turismo -hengessä paluun puhdaslinjaiseen muotoiluun, johon yhdistyy mittasuhteiden hallinta ja tekniset innovaatiot.

AUTO JOSTA EI SAA KATSETTA IRTI

E-sarjan Coupén siro kattolinja kulkee sulavasti urheilulliseen perään saakka. Se saa aikaan Coupén modernin, hämmästyttävän hienon esteettisyyden. Kehyksettömät ikkunat ja takasivulasit sekä tehdaslisävarusteena saatava panoraamakattoluukku vahvistavat visuaalista elämystä – myös sisältä ulos katsottaessa.

 

E = ELÄMYS

Ylellisen Gran Turismo -auton perinteitä noudattaen uusi E-sarjan Coupé tarjoaa neljällä täysikokoisella istumapaikalla kaiken mahdollisen mukavuuden ja runsaasti tilaa matkustamiseen ensimmäisessä luokassa. Auton wrap-around -elementit luovat kodikkaan ja turvallisen pesän ympärillesi. Varsinainen kohokohta on kojelaudan laajakuvanäyttö, joka koostuu kahdesta 12,3-tuumaisesta näytöstä. Se avaa pääsyn kiehtovaan digitaaliseen maailmaan.

E-sarjan Coupén siro kattolinja kulkee sulavasti urheilulliseen perään saakka. Se saa aikaan Coupén modernin, hämmästyttävän hienon esteettisyyden.

KESYTÄ TIE

E-sarjan Coupé tarjoaa unohtumattoman ajokokemuksen. Se on tien päällä yhtä aikaa dynaaminen ja voimakas – ylivertainen ja tyyni kaikissa ajotilanteissa. Air Body Control -ilmajousitus ja 4Matic-neliveto ovat saatavana tehdaslisävarusteina, Dynamic Select -ajo-ohjelmat, joilla voit säätää moottorin ominaisuuksia ja ohjausta urheilullisemmaksi tai taloudellisemmaksi ja mukavammaksi, ovat vakiovaruste. Tehdaslisävarusteinen Drive Pilot on Mercedeksen vastaus pyrkimykseen parantaa liikenneturvallisuutta teknisten innovaatioiden avulla. Järjestelmä keventää kuormitustasi kiihdytyksissä, jarrutuksissa ja ohjauksessa – jopa kaarteissa tehden ajamisesta rentoutuneempaa ja turvallisempaa.

 

SIVISTYNYTTÄ VOIMAA JA VARUSTELUN JUHLAA

E-sarjan Coupén ulkonäkö ei petä. Kuusisylinterisen E 400 Coupén 245 kilowatin (333 hv) teho ja 480 newtonmetrin vääntö mykistävät kaiken kokeneenkin kuljettajan. Mercedeksen tyyliin voit tehdä autostasi yksilöllisen ja oman makusi mukaisen esimerkiksi AMG Line –paketilla, jossa urheilullista ilmettä antavat alaosastaan suoristettu monitoimiurheiluohjauspyörä, AMG-urheilupolkimet ja -lattiamatot, tunnelmavalaistus sekä AMG-kevytmetallivanteet ja –korinosat.
 
Tervetuloa kokemaan muotoilun ja älykkään teknologian mestarinäyte!

E-sarjan Coupé verkossa