Mercedes-Benz Huollon hinnasto

Veho Mercedes-Benz
Airport on avattu

Asiakaslähtöisyys oli kaiken avain, kun uutta Veho Mercedes-Benz Airportia lähdettiin suunnittelemaan. Vastikään vietettyjen avajaisten jälkeen voidaan ylpeänä todeta, että tavoite on toteutunut viimeistä piirtoa myöten. Tällaista asiakaskokemusta ei autoalalla ole ennen ollut tarjolla.

Kyseessä on Vehon kaikkien aikojen suurin investointi. Veho Mercedes-Benz Airportin rakennus perustuu Mercedes-päämiehen uusimpaan konseptiin, ja lähes identtinen rakennus löytyy esimerkiksi Saksan Nürnbergistä.

Tässä konseptissa kaikki prosessit on mietitty asiakaslähtöisesti. Heti pihaan saavuttaessa asiakkaan toivottavat tervetulleeksi selkeät opasteet. Sadekelilläkään ei tarvitse kastua, sillä paikoitus onnistuu ison katoksen alle.

Pääovesta sisään tultaessa vastassa on iso infotiski, jossa asiakaspalveluhenkilökunta ottaa asiakkaat vastaan. Infon takana on Mercedes-cafe, ja huoltoa odottaville asiakkaille on varattu oma lounge.

Asiakkaiden huomioiminen näkyy mm. huollon työvastaanotossa. Mahdollisimman moni auto pyritään ennakkoon tarkastamaan yhdessä asiakkaan kanssa siihen erikseen varatussa tilassa.

Liikkeen yhteydessä on myös markkinoiden nopein pesukatu, joka pystyy ottamaan vastaan jopa 60 autoa tunnissa.

Myyntitiloissa Veho Mercedes-Benz Airportissa on asiakaspalvelija, jonka tehtävänä on esitellä autoja asiakkaille. Varsinaisessa show roomissa on mallikohtaiset osastot, joissa automyyjät voivat digitaalisesti näyttää tuotteita ja kertoa niiden ominaisuuksista ennen kuin siirrytään työpöydän ääreen esimerkiksi hintakeskusteluihin. Alakerrasta löytyvät Suomen hienoimmat Mercedes-vaihtoautot.

KAHDESSA VUODESSA VALMISTA

Veho Mercedes-Benz Airport on kulkenut suunnittelupöydältä eteenpäin juuri niin luotettavasti ja täsmällisesti kuin liikkeen edustamat Mercedes-Benz-autot. Liiketila valmistui täsmälleen ennalta laaditussa aikataulussa ja budjetissa.

Päätös Veho Mercedes-Benz Airportin rakentamisesta tehtiin melko tarkasti kaksi vuotta sitten, 17.3.2014. Vielä samalla viikolla rakentamispäätöksestä kaivinkoneet olivat jo tontilla töissä. Tuosta hetkestä alkaen kaikki on edennyt täsmälleen suunnitelmien mukaan. 

Nyt on aika toivottaa teidät, hyvät asiakkaat, tervetulleiksi tutustumaan lippulaivamyymäläämme!

Katso myös