Mercedes-Benz Huollon hinnasto

Pääkirjoitus

Hyvä Mercedes-Benz autoilija!

Mercedes-Benz verkosto uusiutuu ja kehittyy, ekslusiivinen Veho Mercedes-Benz Airport on avattu. Veho Mercedes-Benz Airport tarjoaa mm. kattavat huoltopalvelut, joita kehittäessämme hyödynsimme asiakkaille tehtyä laajaa kyselyä palvelutarpeista. Uutena palvelumuotona on mm.  Express Service, jossa kaksi mekaanikkoa varmistaa nopean huollon täsmäajassa. Muita palveluita ovat mm. Noutohuolto, Lentohuolto, Sijaisautopalvelu ja valtakunnan tehokkain pesukatu. Huollon loungessa asiakas voi odotellessaan olla yhteydessä nettiin, lukea lehtiä tai viettää aikaansa tyylikkäässä asiakasravintolassa.

Mercedes-Benz valtuutettu huoltoverkosto palvelee maanlaajuisesti. Olemme iloisia, että teille tekemämme asiakastyytyväisyyskyselyn perusteella on huollon asiakastyytyväisyys noussut tasaisesti. Kehitämme valtakunnallisesti edelleenkin toimintaamme voidaksemme palvella teitä entistä paremmin.

Mercedes-Benz mallisto on nyt laajempi ja edistyksellisempi kuin koskaan. Tässä verkkolehdessä voitte tutustua täysin uuteen E-sarjaan.

Yhä useampi Mercedes-Benz asiakas valitsee Huolenpitosopimuksen. Huolenpitosopimus on asiakasystävällinen palvelu, jonka avulla varmistat itsellesi edullisen, riskittömän ja vaivattoman tavan huolehtia autosi huolto- ja korjauskuluista. Ota yhteyttä omaan Mercedes-Benz liikkeeseesi ja kerromme mielellämme lisää.

Toivotan Sinut lämpimästi tervetulleeksi palvelevaan Mercedes-Benz liikkeeseen ja huoltoon!

 

Kari E. Halonen
Huoltojohtaja, Mercedes-Benz henkilöautot

Julkaisija: Veho  Oy Ab, Mercedes-Benz-henkilöautot Jälkimarkkinointi

Päätoimittaja: Kari E Halonen, Veho  Oy Ab Toimituspäällikkö: Tiina Lundqvist, Veho  Oy Ab, tiina.lundqvist@veho.fi

Taitto/Ulkoasu: Lauri Tolin  

Paino: Grano Diesel Oy. Kansi Lumisilk 150 g, sisus Galerie fine 90 g.

Palautteet ja tiedustelut: mercedes@veho.fi 

Osoitelähde: Ajoneuvoliikennerekisteri, Liikenteen turvallisuusvirasto Trafi, PL 320, 00101 Helsinki, puh 029 534 5000.

Tietojen tekninen toimitus: Grano Diesel Oy, Suora, Kuortaneenkatu 1, 00520 Helsinki.

Lehti lähetetään auton rekisteriotteessa mainittuun osoitteeseen. Emme vastaa lehdessä mahdollisesti olevista painovirheistä. Lehden vastuu virheellisestä ilmoituksesta rajoittuu ilmoituksen hintaan.