Mercedes-Benz Huollon hinnasto

Mercedes-Benz-
hyötyajoneuvojen
huoltoverkosto uudistuu

Veho Hyötyajoneuvot avasi uudet toimitilat tammikuussa Kouvolaan. Nyt huolto ja myynti palvelevat asiakkaita saman katon alla.

Korjalan teollisuusalueella osoitteessa Koriansuora 15 sijaitseva Veho Hyötyajoneuvojen uusi Kouvolan hyötyajoneuvokeskus tarjoaa asiakkailleen yhden luukun periaatteella myynti-, huolto- ja varaosapalveluiden lisäksi myös CharterWay Rent -autonvuokrauspalvelut.

Uudet modernit 1500 m2:n kokoiset toimitilat nostavat asiakaspalvelun tasoa entisestään Kouvolan alueella. Sijainti on erinomainen 6-tien läheisyydessä Korjalan teollisuusalueella. Asiakkaita palvellaan viihtyisissä tiloissa ja huollon käytössä on nykykalustolle mitoitetut neljä raskaan kaluston läpiajettavaa huolto- ja korjauspaikkaa, joista yhdessä on katsastusvalmiudet. Lisäksi pakettiautoille on omat huolto- ja korjauspaikat.

Uudet modernit 1500 m2:n kokoiset toimitilat nostavat asiakaspalvelun tasoa entisestään Kouvolan alueella. Sijainti on erinomainen 6-tien läheisyydessä Korjalan teollisuusalueella. 

Veho Kouvola
Koriansuora 15
45130 Kouvola
Katso kaikki liikkeen tiedot

Uudet toimitilat ovat tärkeä asia palvelutason nostamisessa entisestään, mutta kaikkein tärkein voimavara on osaava ja motivoitunut, yhteen hiileen puhaltava henkilökunta. ”Meillä on Kouvolassa erittäin ammattitaitoinen porukka, jolla on hyvä joukkuehenki. Ja henkilökunnan määrää on jo kasvatettu muuton yhteydessä. Myös huollon pitkät palveluajat ovat asiakkaiden mieleen: arkisin palvelemme klo 7.30-21.00 ja lauantaisin klo 7.30-15.30. Olemme myös Puolustusvoimien strateginen kumppani, mikä asettaa tiukat laatukriteerit toiminnallemme”, Kouvolan huoltopäällikkö Arto Lassi kertoo.

Veho laajensi katsastustoimintaa

Veho laajensi katsastustoiminnan kolmanteen toimipisteeseen ja on tarjonnut vuoden alusta lähtien katsastuspalvelut myös Pirkkalan hyötyajoneuvokeskuksessa. Tampereen läntisen ohitustien varressa sijaitsevassa toimipisteessä katsastetaan kaikki ajoneuvoluokat mopoautoista raskaisiin ajoneuvoyhdistelmiin.

”Olemme Tampereen seudulla ensimmäinen huoltokorjaamo, joka tarjoaa myös katsastuspalvelut. Haluamme tarjota asiakkailemme kaikki palvelut vaivattomasti samasta paikasta yhden luukun periaatteella”, kertoo Veho Hyötyajoneuvojen Keski-Suomen aluejohtaja Rami Keinänen.

Pirkkalan lisäksi Espoon KehäVehon toimipiste tarjoaa katsastuspalvelut henkilöautoista raskaisiin ajoneuvoyhdistelmiin ja Vantaan Veho Mercedes-Benz Airportin toimipiste henkilö- ja pakettiautoille. Muut Vehon toimipisteet palvelevat asiakkaita katsastusasioissa yhteistyökumppaniverkoston avulla.

Tampereen läntisen ohitustien varressa sijaitsevassa toimipisteessä katsastetaan kaikki ajoneuvoluokat mopoautoista raskaisiin ajoneuvoyhdistelmiin.

Kuljetus 2017

Mercedes-Benz-paketti- ja kuorma-autot ovat mukana vuoden tärkeimmässä kuljetusalan tapahtumassa Kuljetus 2017 -näyttelyssä Jyväskylän Paviljongissa 18.-20.5.2017.

Veho Hyötyajoneuvojen 900 m2:n osastolla B-hallissa on laajan Mercedes-Benz-hyötyajoneuvomalliston lisäksi esillä kattavat palvelutuotteet, joilla halutaan varmistaa Mercedes-Benz-asiakkaiden ajoneuvojen liikkuvuus.

Suurimpana uutuutena messuilla on esittelyssä heinäkuussa Suomessa käyttöönotettava raskaalle kalustolle tarkoitettu huoltopalveluiden seurantajärjestelmä Mercedes-Benz Uptime. Myös pakettiautoihin tarjottavat omat Mercedes me Vans -liitettävyyspalvelut ovat messuilla esillä.

Kuljetus 2017 -messut ovat avoinna to-pe 18.-19.5. klo 10-18 ja la 20.5. klo 10-16. Sisäänpääsy on veloitukseton ennakkorekisteröitymällä osoitteessa www.kuljetusmessut.fi tai rekisteröitymällä paikan päällä.

Katso myös