Mercedes-Benz Huollon hinnasto

Parempaa palvelua ympäristön ehdoilla.

Mercedes-Benz huollon asiakkaana sinulla on oikeus saada parasta mahdollista palvelua. Tehtävämme on turvata sinun ja autosi huoleton matkanteko sekä minimoida odottamattomat seisontapäivät. Palvelun takaamiseksi merkkihuollostamme löytyvät parhaat mahdolliset työkalut sekä tekninen osaaminen. Huollamme ja korjaamme autot kuntoon aina laadusta tinkimättä. Pelkkä osaaminen ei riitä, vaan meillä on lisäksi halu palvella asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla myös yhteinen ympäristömme huomioiden.

Mercedes-Benzin nykyiset ja uudet liitettävyyspalvelut tarjoavat sinulle mahdollisuuden entistä parempaan asiakaskokemukseen laajemman palvelutarjonnan kautta. Jo nyt liitettävyyspalveluihimme kuuluvalla FleetBoard-telematiikkajärjestelmällä voi saavuttaa merkittäviä säästöjä. Lue lisää FleetBoardista tästä lehdestämme.

Pelkkä osaaminen ei riitä, vaan meillä on lisäksi halu palvella asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla myös yhteinen ympäristömme huomioiden. 

Ensi kesä tuo mukanaan uusia liitettävyyspalveluita. Vitoon ja Sprinteriin tulee tarjolle henkilöautoistamme tuttu Mercedes-Benz me Adapter, joka tarjoaa monia etuja asiakkaillemme. Raskaisiin kuorma-autoihin tulee tarjolle uusi, huoltopalveluiden etäseurantajärjestelmä Mercedes-Benz Uptime. Se on täysin uudenlainen järjestelmä, jolla pystytään paitsi ennakoimaan tulossa olevat huollot, niin myös ehkäisemään mahdolliset rikkoutumiset jo etukäteen. Tämä on mullistava edistysaskel, joka tuo ratkaisevia etuja asiakkaalle. Mercedes-Benz Uptimen avulla pystymme jo etukäteen havaitsemaan ja siten myös korjaamaan rikki menossa olevan osan. Tässä on paljon samaa kuin jo kymmeniä vuosia käytössä olleessa tavassa, jossa autonsa tunteva, ammattitaitoinen kuljettaja on auton käyttäytymisestä pystynyt aavistamaan tulossa olevan vian. Nyt avuksi saadaan myös uusin teknologia, joka toimii kuljettajasta riippumatta ja väsymättä käyttäen hyväkseen kaiken sen tietotaidon, jota Mercedes-Benzille on yli sadan vuoden ajan kertynyt. Uusista palveluista voit lukea lisää lehtemme sivuilta.

Uudet palvelut ja tekniikka vähentävät käyttökustannuksia ja säästävät siten myös ympäristöä. Kestävä kehitys ja ympäristö ovat erittäin tärkeitä asioita, jonka takia meillä Mercedes-Benz -verkostossa on selkeät toimintamallit koko ajan parantua ja kehittyä tällä saralla. Myös tästä kehityksestä voit lukea lehdestämme.

Varmista kesän huolettomat kilometrit ja käytä hyväksesi lehdessämme olevat tarjoukset!

Mukavaa kevättä ja kesää ja tervetuloa Mercedes-Benz merkkihuoltoon!


Rami Ainiala
huoltojohtaja
Mercedes-Benz-hyötyajoneuvot