Mercedes-Benz Huollon hinnasto

Älä tingi turvallisuudesta

Melkein hyvä näkyvyys tarkoittaa huonoa näkyvyyttä. Älä leiki turvallisuudella.

Moni meistä ajaa autolla, jonka tuulilasinpyyhkijät ovat ehkä nähneet jo parhaat päivänsä. Aurinkoisena kesäpäivänä näkyvyys voi olla mainio, mutta entä kun taivaalta tulee vettä, lunta tai räntää – Suomessa tuiki tavallisia säätiloja.

Mikään säätila ei kuitenkaan tuota haasteita aidoille Mercedes-Benz tuulilasinpyyhkimille, jotka on valmistettu erityisesti niitä varten kehitetystä kumiseoksesta, joka ei jätä viivoja eikä läikkiä korkeassakaan ajonopeudessa. Pyyhkimet on optimoitu juuri Mercedes-Benzin  tuulilasinpyyhinjärjestelmälle. Pyyhkimien vaihtotarpeen tunnistat integroidusta ilmaisimesta, joka muuttaa väriään mustasta keltaiseksi, kun on pyyhkimien vaihdon aika. Patentoitu Mercedes-Benzin pikalukitusratkaisu, jossa on avauskiinnike, tekee vaihdosta niin helppoa, että se käy sekunneissa. Mercedes-Benz kuskeille kelpaa vain paras.

Pimeiden, pitkien talvien Suomessa on myös ensisijaisen tärkeää pitää ajovalot kunnossa. Aidot Mercedes-Benz-valonheittimet käyttävät Mercedes-Benzin aitoja lamppuja, jotka on suunniteltu erityisen pitkäksi käyttöiältään.

Mikään ei ole meille tärkeämpää kuin sinun turvallisuutesi.

Katso myös