Mercedes-Benz Huollon hinnasto

Sinua varten

Mercedes me -sovelluksen avulla saat yhteyden mekaanikkoon mihin tahansa vuorokauden aikaan.

Mika Mattilan puhelin pirisee keskellä yötä. Hän saa tiedon, että Mercedes-omistajalla on käynyt haaveri tien päällä, ja autosta  on puhjennut rengas. Mattila on valmis. Hän lähtee samantien auttamaan soittajaa ja paikkaa renkaan tien laidassa. Soittaja pääsee jatkamaan matkaansa.

Mattila on Vehon automekaanikko. Hän on yksi viidestä mekaanikosta, joka päivystää vuorollaan yötä päivää viikon ajan Mercedes-Benz Service 24h huoltoautomekaanikkona. Heidän tehtävänään on lähteä auttamaan, kun jollakin Mercedes-Benzin omistajalla on hätä. Päivystäviin mekaanikkoihin saa yhteyden esimerkiksi Mercedes me -sovelluksen kautta, tai läpi euroopan yhdestä numerosta 00800 1 777 7777.

- Tämä työ vaatii paloa ja halua auttaa ihmisiä heidän ongelmissaan. Meillä on tosi hyvä porukka, joka on aidosti kiinnostunut sekä Mercedeksestä että hyvästä asiakaspalvelusta, Mattila kuvailee.

AITO HALU AUTTAA

Äkkiseltään voisi luulla, että päivystystyö on rankkaa, mutta Mattila ei suhtaudu asiaan niin.

- Tämä työ vaatii paloa ja halua auttaa ihmisiä heidän ongelmissaan. Meillä on tosi hyvä porukka, joka on aidosti kiinnostunut sekä Mercedeksestä että hyvästä asiakaspalvelusta, Mattila kuvailee.

Millaisissa tilanteissa ihmiset sitten soittavat päivystäville mekaanikoille?

- Hyvin monenlaisissa. Kun jokin merkkivalo syttyy, rengas puhkeaa, avaimet jäävät auton sisään, akku on hyytynyt tai oikeastaan missä tahansa tilanteessa, jossa on havaittu jotain epänormaalia. koska ajoneuvot muuttuvat yhä enemmän digitaaliseen maailmaan, on Mb service24h mekaanikolla mukana myös testerilaitteistot auton diagnoosia varten tien päällä.

Mattila on tyytyväinen, että töitä riittää.

- Ihmiset ovat oppineet tosi hyvin ottamaan meihin yhteyttä. Usein ongelman saa ratkaistua jo puhelimessa.

- Tapausten määrä vaihtelee tosi paljon. Joinain viikkoina on vain muutama tapaus, mutta ennätysviikkona minulla oli 54 tapausta. Silloin ei tarvinnut kauheasti nukkua, Mattila nauraa.

AINUT SUOMESSA

Mercedeksen henkilöautopuolen huoltoauto toimii tällä hetkellä ympärivuorokauden pääkaupunkiseudulla, ja pian 24/7-palvelu on laajentumassa Tampereelle.

- Meidän tahtotilamme on, että tämä tapahtuu vuoden 2017 loppuun mennessä tai viimeistään ensi vuoden aikana, kertoo kenttäpäällikkö Miikka Lindström.

Hänen mukaansa Mercedes-Benz Service 24h huoltoautopalvelu on laajenemassa koko Suomen laajuiseksi samalla aikataululla. Tampereen ja pääkaupunkiseudun ulkopuolella huoltoauto on valmiina lähtöön huollon aukioloaikoina.

- Mercedes on premium-auto, ja premium-autolla pitää olla myös premium-huolto, sanoo Lindström.

Mercedes-Benz on Suomessa tällä saralla edelläkävijä, sillä millään muulla merkillä ei ole näin laajaa palvelua.

- Asiakkaamme saavat juuri heille suunnattua palvelua, sillä kaikki mekaanikkomme on nimenomaan Mercedeksen kouluttamia, Service24h palveluun erikoistuneita mekaanikkoja.

Katso myös: