Mercedes-Benz Huollon hinnasto

Aidot vaihto-osat – laadukas vaihtoehto kustannustietoiselle

Miksi pihistelisit laadussa säästääksesi kustannuksissa? Aidot Mercedes-Benz-vaihto-osat tarjoavat aitoa laatua kohtuulliseen hintaan. Olipa autosi uusi tai hiukan vanhempi, se ansaitsee arvoisensa varaosat. Lisäksi varaosien uudelleenkäytöstä ja kunnostuksesta syntyy säästöä niin ympäristölle kuin lompakollesi.

Tässä muutama syy, miksi valita aidot Mercedes-Benz-vaihto-osat.

Taattu Mercedes-Benz-laatu

Jokainen osa on kunnostettu, puhdistettu, tarkastettu ja testattu täysin Mercedes-Benzin tiukkojen laatustandardien mukaisesti. Kuluneet osat korvataan aina uusilla. Prosessin lopuksi tehtävä tarkastus varmistaa täydellisen turvallisuuden ja toimintavarmuuden.

Luotettava saatavuus

Monille hyvä ja nopea saatavuus on yhtä tärkeää kuin kilpailukykyinen hinta-laatusuhde. Mercedes-Benzin valikoimiin kuuluu yli 23 000 nimikettä aitoja vaihto-osia, jotka ovat saatavilla kaikkien Mercedes-Benz-jälleenmyyjien kautta nopeasti ja luotettavasti.

Säästä luontoa ja kustannuksia

Kierrättämällä komponentteja säästyy aikaa ja resursseja, ja nämä säästöt näkyvät myös asiakkaalle. Myös aika, jonka auto viettää huollossa, on voitu minimoida saatavuuden ja tehokkuuden ansioista.
Energiaa ja raaka-aineita säästyy myös runsaasti verrattuna kokonaan uuden osan valmistukseen.

Aitojen Mercedes-Benz-vaihto-osien avulla voit pitää autosi täysin Mercedes-Benz-laatustandardien mukaisena kustannustehokkaasti, olipa autosi minkäikäinen tahansa.

Katso myös