Mercedes-Benz Huollon hinnasto

Maailmaluokan huolto-osaamista. Saatavana jokaisesta Mercedes-Benz-liikkeestä. 

Autojen tekniikka kehittyy suurin harppauksin. Jokainen esiteltävä uutuusmalli sisältää liudan uusia ominaisuuksia, jotka edistävät mukavuutta, käytön helppoutta ja ajoturvallisuutta. Miten varmistetaan, että huoltohenkilökunta pysyy ajan tasalla uusista järjestelmistä ja kokonaisuuksista? Mercedes-Benzillä on siihenkin ratkaisu: All Stars – parasta huollosta.

Motivaatio lisää oppimista

Mercedes-Benz-palveluverkoston henkilöstöä koulutetaan jatkuvasti erilaisin tuotekoulutuksin. Koulutuskokonaisuuden huipentumana voidaan pitää All Stars – Parasta huollosta -kilpailua, johon jokainen Mercedes-Benz-verkostossa työskentelevä mekaanikko, varaosa-asiantuntija tai huollon työnjohtaja voi osallistua. Vaikka pahin vastustaja kisassa löytyy omasta itsestä, otetaan tässä myös tiukasti mittaa naapurikaupungin liikkeestä tai työkaverista -  palkintona kun on ikimuistoinen matka Daimlerin tehtaalle Stuttgartiin ja mahdollisuus päästä oppimaan lisää esimerkiksi Mercedes-Benz-huippumalleista ja niiden tekniikasta niin moottoriteillä kuin vuoriston serpentiineillä.

Kolmivaiheinen kilpailu suodattaa parhaista parhaat

Ensimmäisessä vaiheessa kilpailuun osallistutaan omalta työpisteeltä tai kotisohvalta. Annetuissa tehtävissä arvioidaan paitsi vastaajien tietotaitoja, myös kykyä etsiä tietoa ja ratkaista ongelmia.
Parhaiten pisteitä saaneet jatkavat semifinaaliin, jossa ollaan jo luonnollisessa ympäristössä eli autojen, moottorien ja järjestelmien äärellä Mercedes-Benz-koulutuskeskuksessa Vantaalla. Todellisuutta simuloivia tilanteita ja tehtäviä ratkotaan tiimeissä kuten arkenakin, mutta jokaisen panosta arvioidaan myös yksilönä.
Finaalissa pärjääminen vaatii hyvää ongelmanratkaisukykyä, tiimipelaajan taitoja, kylmiä hermoja ja myös sitä, että semifinaalin tuomareiden lisäksi myös finaalin ulkopuolelle jääneet kollegat ovat arvioimassa, kuinka hyvä ystävä suoriutuu arkielämää vastaavista tilanteista.

Maailmanluokan osaamista lähellä sinua

Jokaisessa Mercedes-Benz-huoltoliikkeessä saat palvelua todellisilta huippuosaajilta. Koulutusohjelma varmistaa, että mahdolliset toimintahäiriöt tuoreimmissakin järjestelmissä, kuten vaikkapa etäisyyttä valvovassa vakionopeudensäätimessä tai viihdejärjestelmän kosketusnäytössä saadaan nopeasti kuntoon. Mutta samalla se varmistaa myös sen, että henkilöstö viihtyy työssään ja jakaa oppimiaan taitoja osana huollon tiimiä, jossa omat roolinsa on työnjohtajilla, varaosa-asiantuntijoilla sekä järjestelmä-, diagnoosi- ja yleismekaanikoilla. Kun siis seuraavan kerran viet autoasi huoltoon tai korjaukseen, voit olla varma että sinua palvelee asiansa osaava huoltotiimi, oli autosi sitten uusi tai vanhempaa johtotähtivuosikertaa.

 


Alls Stars 2018 voittajat ylimmässä kuvassa vasemmalta lukien:
Henrik Viitaniemi
Lauri Lukkarila
Samuli Tirkkonen
Antti Koivunen
Janne Hirvikorpi
Valtteri Viljakainen
 

Katso myös