Mercedes-Benz Huollon hinnasto

Helsinki sai uuden kansainvälisen maamerkin – Mercedes-Benz näkyvästi mukana

Amos Rex on aivan Helsingin ytimessä sijaitseva arkkitehtuuriltaan ainutlaatuinen taidemuseo ja kaupungin uusin maamerkki. Paitsi tuhansien uteliaiden turistien selfiekuvien taustana, Amos Rexin puhuttelevat muodot ovat komeilleet johtavien kansainvälisten medioiden sivuilla tehden Helsingistä yhden Euroopan mielenkiintoisimmista matkakohteista.

Taidemuseo, jonka katolla saa hyppiä

Amos Rex koostuu maanalaisista näyttelytiloista, historiallisesta Lasipalatsista ja elokuvateatteri Bio Rexistä sekä näyttelytilan katolla kumpuilevasta tapahtuma-aukiosta. Näyttelyohjelma koostuu uusimmasta, teknisesti kokeilevasta nykytaiteesta, 1900-luvun modernismista ja muinaisista kulttuureista. Kiinnostava ja kunnianhimoinen taide esittäytyy Amos Rexissä virkistävästi ja elämäniloisesti, synnyttäen samalla ainutkertaisia elämyksiä ja yllättäviä kohtaamisia. Avajaisnäyttelystä vastaa Tokiossa toimiva taiteilijaryhmä teamLab. Näyttelyn pääsalissa, Mercedes-Benz Exhibition Hallissa nähtävä digitaalinen teos on ennemminkin tila, jossa katsojien on mahdollista antautua universaalien teemojen, kuten luovuuden, leikin, tutkimuksen, kauneuden, elämän ja liikkeen kokemuksille.

teamLabin näyttely on Amos Rexissä 6.1.2019 saakka ja se sopii erinomaisesti myös lapsille.

Lisätietoa näyttelystä www.amosrex.fi

Veho Oy Ab ja Mercedes-Benz ovat Amos Rexin pääyhteistyökumppaneita. Uutta syntyy vain kokeilemalla rohkeasti ja luottamalla omaan näkemykseen. Maailma tarvitsee uusia näkökulmia ja esikuvia

Katso myös