Mercedes-Benz Huollon hinnasto

Rinnakkaistuotu, uitettu – rakkaalla Mercedeksellä voi olla monta nimeä.

Käytettyjä autoja tuodaan paljon mm. Saksasta ja Ruotsista. Matalamman autoveron maista onkin mahdollista löytää juuri omien toiveiden mukaisesti varusteltu auto käytettynä. 

Säästöt houkuttimena

Mitä erikoisempaa ja varustellumpaa autoa etsii, sitä suurempi voi olla säästö verrattuna kotimaasta löytyviin yksilöihin. Kun lisäksi kuluttajansuojalaki velvoittaa tehdasta huolehtimaan takuun voimassaolosta kohdemaasta riippumatta, kiinnostuu moni autonhakureissusta.

Riskinä harmaat autot

Suurin riski käytetyn auton ostamisessa ulkomailta on sen todellinen kunto. Ostajalta vaaditaankin harjaantuneisuutta tunnistaa kunnostettu kolariauto – ja malttia jättää se ostamatta. Autoliikkeestä ostettaessa pitää aina vaatia selvitystä auton historiasta.

Tiesitkö muuten, että adapterin asennus ja käyttö on täysin veloituksetonta? 

Tuo Mercedes-Benzisi kotiin, merkkihuoltoon.

Kun sitten sen oikean löytää ja tuo, on merkkihuolto varmin osoite auton toimintakelpoisuuden varmistamiseksi Suomen olosuhteissa. Mercedes-Benz-merkkihuolloissa on vuosikymmenten kokemus erilaisista Mercedes-Benz-malleista ja niiden ominaisuuksista. Huoltoliikkeet palvelevat sinua ostopaikasta ja vuosimallista riippumatta.

Ensikäynti aloitetaan aina tarkistamalla digitaalisesta huoltovihkosta (alk. C-sarja 2007), että tarvittavat huollot on tehty.

Käyttämällä alkuperäisiä varaosia varmistamme tähtesi pysyvän huippukuntoisena jatkossakin.

Lisäksi huolto auttaa kätevien Mercedes me -palveluiden käyttöönotossa joko erillisen adapterin avulla tai uudemmissa malleissa aktivoimalla palvelu ja parittamalla auto ja matkapuhelimesi. Tiesitkö muuten, että adapterin asennus ja käyttö  on täysin veloituksetonta?

Apua saa myös lisäavaimien tilauksessa kadonneiden tilalle ja vaikkapa puuttuvan vaatimuksenmukaisuustodistuksen tilaamisessa.

Suomen talvi on erilainen kuin Keski-Euroopan talvi

Merkkihuollosta löytyy myös kattava valikoima talviajoon sopivia lisävarusteita, jotka luonnollisesti asennetaan oikeaoppisesti. Sieltä löydät myös autoosi sopivat alkuperäisvanteet talvirenkaita varten. Moni kysyy esimerkiksi Webasto-lisälämmitintä, lohkolämmittimen ja sisäpistokkeen asennusta tai vaikkapa vain loskaan nukkamattoja paremmin sopivia kumimattoja.

Katso myös