Mercedes-Benz Huollon hinnasto

Aidot Mercedes-Benz-akut 

Suorituskykyinen käynnistysakku on tänä päivänä erityisen tärkeä ominaisuus autossa, sillä akut ovat yksi yleisimpiä autojen sähkövikojen aiheuttajia. 

Pitkä ikä ja kasvava sähkönkulutus tekevät akuista entistä herkempiä virhetoiminnoille. Lisäksi uusissa autoissa on yhä enemmän sähköllä toimivia laitteita, kuten viihdejärjestelmiä ja istuinlämmityksiä. Jos autolla vielä ajetaan enimmäkseen lyhyitä matkoja, jotka sisältävät paljon pysähtelyä, akun varaustila voi yllättäen loppua kesken matkan ja aiheuttaa ongelmia.

 

HUIPPULUOKAN KESTÄVYYTTÄ

Aidoilla Mercedes-Benz-akuilla on lukuisia ominaisuuksia, jotka tekevät niistä parhaan mahdollisen valinnan Mercedes-Benz-autollesi. Akkujen suorituskyky on aina erinomainen, sillä ne käynnistyvät luotettavasti kylmissäkin olosuhteissa ja säilyttävät varauksensa pitkään. Mercedes-Benz-akut on valmistettu merkin laatustandardien mukaisista ensiluokkaisista materiaaleista ja sovitettu optimaalisesti juuri Mercedes-Benzin virrankulutukseen. Tämän sekä äärimmäisen syklisen kestävyyden ansiosta akkujen käyttöikä on pitkä.

LYIJY-KALSIUM-HOPEA-AKKUJEN
käyttöikä on 20% tavallisia akkuja pidempi.

LYIJY-KALSIUM-HOPEA-AKUT

Lyijy-kalsium-hopea-teknologiaa hyödyntävät akut sopivat hyvin autoihin, joilla ajetaan paljon lyhyitä matkoja. Koska veden ja elektrolyyttien kulutus on pienennetty minimiin, lyijy-kalsium-hopea-akut eivät tarvitse lainkaan huoltoa. Paremman korroosiokestävyyden ansiosta myös akkujen käyttöikä on 20% tavallisia akkuja pidempi.

Lyijy-kalsium-hopea-akkujen erinomaisten imeytymisominaisuuksien ansiosta ne soveltuvat siis entistä paremmin lyhyen matkan ajoon, käynnistyvät paremmin kylmässä ja ovat siksi luotettavampia, kuin perinteiset akut.

Erinomaisen syklisen kestävyytensä ansiosta AGM-akkujen lataus ei koskaan purkaannu täysin ja kestää jopa kolme kertaa kauemmin perinteisiin akkuihin verrattuna.

AGM-teknologiaa
hyödyntävät akut eivät tarvitse lainkaan huoltoa

POIKKEUKSELLISEN LUOTETTAVIA VIRRANLÄHTEITÄ AGM-TEKNOLOGIALLA

AGM-teknologia (absorbent glass mat) tuo autojen virransaantiin uuden ulottuvuuden ja kattaa modernien autojen yhä kasvavat energiatarpeet entistä tehokkaammin. Teknologiasta hyötyvät erityisesti autot, joissa on paljon sähkölaitteita tai joilla ajetaan paljon start-stop-toiminnolla

AGM-teknologiaa hyödyntävät akut eivät tarvitse lainkaan huoltoa eivätkä ne tiputa tai vuoda happoa ulos, vaikka akkukotelo vaurioituisi. Siksi AGM-akut ovatkin korkeimpien turvallisuusstandardien mukaisia.

Levypakan lisääntyneen paineen ansiosta AGM-akut tarjoavat vielä paremmat kylmäkäynnistysominaisuudet sekä paremman mekaanisen ja kemiallisen vakauden perinteisiin lyijyakkuihin verrattuna.

Erinomaisen syklisen kestävyytensä ansiosta AGM-akkujen lataus ei koskaan purkaannu täysin ja kestää jopa kolme kertaa kauemmin perinteisiin akkuihin verrattuna.

Katso myös