Mercedes-Benz Huollon hinnasto

Mobilo
PYSY LIIKKEESSÄ

Mercedes-Benz Mobilo on kaikenkattava liikkuvuuspalvelu, jonka ansiosta autoilu on huoletonta liikuit sitten missä pain Eurooppaa hyvänsä.

Mercedes-Benz Mobilo/Service 24h
00800 1 777 7777
Varanumero +358 9 81 710028

LUE LISÄÄ:
mercedes-benz.fi

Tiesithän että Mercedes-Benz -autossasi on vakiovarusteena Mobilo-liikkuvuusturva? Mobilo huolehtii, että pääset aina turvallisesti perille määränpäähäsi esteidenkin kohdatessa. Auton vikatilanteissa, onnettomuuksissa, vaurio- sekä ilkivaltatapauksissa soita palvelunumeroomme, jossa olemme aina valmiina auttamaan - ammattitaidolla ja kellon ympäri.

TUHANSIA YHTEISTYÖKUMPPANEITA YMPÄRI EUROOPPAA

Mobilo-verkostoon kuuluu yli 3000 Mercedes-Benz-yhteistyökumppania yli 40 maassa ympäri Eurooppaa. Voit siis huoletta matkustaa autollasi Euroopassa ja luottaa siihen, että apu on aina lähelläsi vaikka oletkin kaukana kotoa. Auton huollattamiseen liittyvät kulut eivät pääse yllättämään ikävästi, kun tiedät mitä palvelu kattaa maasta riippumatta.

PIDÄ MOBILO-PALVELU VOIMASSA HUOLLATTAMALLA AUTO SÄÄNNÖLLISESTI

Mobilo on voimassa kaksi vuotta uuden Mercedes-Benz-autosi ensirekisteröinnistä alkaen ja tämän jälkeen Mobilon voimassaoloa voi pidentää aina vuoden kerrallaan. Ainoa edellytys on, että auto huollatetaan säännöllisesti valtuutetussa Mercedes-Benz -huoltopisteessä valmistajan määrittelemän huolto-ohjelman mukaisesti.

Mikäli Mercedes-Benz Mobilo ei ole autossa voimassa, Mercedes-Benz Mobilo ja Service 24h -palvelut ovat kuitenkin käytettävissä maksullisena.

Lue lisää verkosta www.mercedes-benz.fi tai kysy lähimmältä Mercedes-Benz jälleenmyyjältäsi.

Kun tarvitset apua, soita 00800 1 777 7777
varanumero +358 9 81 710028

 

Katso myös